Тексаският университет в Остин уволни десетки служители, които са работили в

...
Тексаският университет в Остин уволни десетки служители, които са работили в
Коментари Харесай

Тексаският университет освобождава офисите на DEI, уволнява служители в светлината на новия държавен закон: доклад

Тексаският университет в Остин уволни десетки чиновници, които са работили в техните стратегии за разнообразие, правдивост и включване (DEI), с цел да се съобразят с нов държавен закон, съгласно отчет.

Президентът на Тексаския университет в Остин Джей Харцел обяви във вторник Отделът за кампуса и ангажираността на общността на учебното заведение се разпуска и неговите стратегии и финансиране се трансферират към други отдели.

Съобщението идва, до момента в който университетът работи, с цел да се съобрази с новия закон на Тексас, който влезе в действие на 1 януари, който дейно разпусна институциите на DEI в държавните колежи и университети в целия щат.

Austin American-Statesman съобщава, че човек, осведомен със обстановката, е споделил, че 60 позиции, свързани с работата на DEI, са отстранени в UT-Austin.

Законът изисква всички управителни препоръки на държавни колежи и университети да подсигуряват, че техните институции не разрешават основаването и поддържането на офис на DEI и издаването на „ Изяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР